Forside / Master Class

Søger du bedre mavefornemmelse, større overblik og dybere mening? 

Orker du heller ikke flere røv-til-sæde kurser i ledelse og personlig udvikling? 

Tør du opsøge og udfordre din udviklingskant sammen med andre modige mennesker? 

Forskningsbaseret & praksisnær Master Class:

Jeg udbyder - ifølge deltagerne - en fantastisk Master Class sammen med Hanne Lindblad. Den er baseret på filosofien om "vertical development" - en tilgang til menneskelig udvikling, som i min optik favner det paradigmeskifte, vi står midt i: Vi har ikke brug for at flere informationer i vores overfyldte mentale glas - vi har brug for at udvide glasset!

Frederikke, som deltog på vores første Master Class, skrev til os efter forløbet:

Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk lærerigt forløb. I har på en rigtig god og nænsom måde fået guided os igennem en ret betydelig selvindsigt. Og adult development er et fantastisk stillads til at forstå nogle af de udfordringer vi står I i dag, hvor vi forsøger at håndtere en stigende kompleksitet. Så stor tak for det !
Det er sjældent man deltager på et kursus, der i sådan en grad giver nye udviklende perspektiver på os som mennesker - i alle livets kontekster.

Filosofien bag vores Master Class har rødder på Harvard University og drives frem af globale aktører som f.eks. Conscious Leadership Group og Center for Creative Leadership.

Vi er selv studerende hos flere af de førende globale kapaciteter - og har fået virkelig gode tilbagemeldinger på det Master Class forløb, vi nu selv har sat i gang herhjemme.

Læs mere om forløbet herunder - eller hop over i vores hobbyrum: The Onion Room

HVAD FÅR DU MED HJEM?

Du lærer at lytte til din mavefornemmelse. Du får større overblik. Og du bliver i stand til at skabe dybere mening. Du bliver klar over, hvor du især har potentiale for at vokse - og du kan omsætte det hele direkte i din hverdag!

Mere formelt går du fra vores Master Class med:

  • En forskningsbaseret, praksisnær introduktion til den banebrydende filosofi om Vertical Development
  • En dybere forståelse af din egen mavefornemmelse, meningsskabelse, din udviklingskant - hvordan du arbejder med at flytte den i praksis
  • En større forståelse for andres meningsskabelse - og inspiration til at arbejde strategisk med meningsskabelse på jobbet
  • Et helt nyt sprog, der gør, at du selv forstår og kan formidle vores indre virkelighed på en praktisk og konstruktiv måde
  • Indsigt i nye simple bevidsthedsvaner, som accelerer din evne til at håndtere kompleksitet og agere agilt i en stadig mere kaotisk og kompleks verden

6 moduler x 2 timer

Tirsdage fra 8.00 - 10.00
Små, eksklusive hold
Max.10 deltagere
2 undervisere: Hanne Lindblad & Pernille Bøge

Fede små hjemmeopgaver

Næste MasterClass:

20/08 - 27/08 - 03/09 - 10/09 -17/09 - 24/09

Online via Zoom

Vi underviser LIVE via platformen: ZOOM

Derfor kan du være med - uanset hvor i verden du er!

Alle moduler optages og lægges op i SLACK.

Du får adgang til begge platforme via email, når du har meldt dig til forløbet.

Pris: Kun 5.999,-kr.

12 timers intensiv undervisning

2 undervisere, små hold

Personlig sparring & group mentoring

Fede små hjemmeopgaver

Workbook med tonsvis af inspiration

Optagelser af alle sessioner & lukket fora til videndeling

 

Selvfølgelig kan vi vokse som voksne!

OVERSIGT OVER MODULER

MODUL 1: INTRODUKTION

Mød dit hold og dine undervisere. Vi kigger på vores liv og den måde, som vores meningsskabelse udvikler sig på. Og vi dykker ned i den tilgang, der er til meningsskabelse i vores daglige arbejdsliv og nuværende samfundskultur.


MODUL 2: DE 4 FORMER FOR MENINGSSKABELSE

Vi kommer rundt om de 4 former for meningsskabelse indenfor Adult Development, og de simple vaner, der kan være med til at forstærke vores vækst og udvikling, når dette er påkrævet.


MODUL 3: DIN EGEN UDVIKLINGSKANT

Du får hjælp til at afdække og forstå din egen meningsskabelse. Modeller og greb til at finde og arbejde med din egen udviklingskant: Hvor er din komfortzone, og hvordan udvider du den?


MODUL 4: FORSTÅ DINE KOLLEGAERS MÅDE AT SKABE MENING PÅ

Langt de fleste udfordringer handler om vidt forskellige måder at skabe mening på. Du bliver klogere på, hvad der er på spil, og hvordan du kan rumme flere former for meningsskabelse i dit virke.


MODUL 5: STRATEGISK MENINGSSKABELSE PÅ JOBBET

Du får hjælp til at sætte meningsskabelse på dagsorden på din arbejdsplads: Hvordan kan du i praksis være med til at opbygge en meningsfuld, klog og kærlig kultur på din arbejdsplads?


MODUL 6: DINE NÆSTE SKRIDT

Vi afslutter træningen med at kigge på læring og næste skridt: Hvordan kan du bevidst omsætte meningsskabelse i dit arbejdsliv og virke? Hvad er dine vigtigste næste skridt? Hvordan kan vi og holdet støtte dig fremover?

Ja, tak, jeg tilmelder mig!

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked