Forside / Fremtidens ledelse / Master Class
flaskepost

Vores MASTER CLASS er baseret på Harvard professor Robert Kegans teorier om Adult Development. Den er for dig, som ønsker at udvikle din evne til at rumme kompleksitet og skabe mening i de organisationer og sammenhænge, som du indgår i.

På siden her finder du svar på vigtige spørgsmål om forløbet:

? Hvad får du ud af at deltage i MasterClass ?

  • En praktisk og meningsfuld introduktion til Adult Development teori
  • En dybere forståelse af din egen meningsskabelse, din udviklingskant og hvordan du arbejder med den i praksis
  • En større forståelse for andres meningsskabelse - og inspiration til at arbejde strategisk med meningsskabelse på jobbet
  • Et helt nyt sprog, der gør, at du selv forstår og kan formidle vores indre virkelighed på en praktisk og konstruktiv måde, der gør andre nysgerrige efter at høre mere.
  • Indsigt og forståelse af nye virkningsfulde bevidsthedsvaner, som accelerer din og andres evne til at håndtere kompleksitet og agere agilt i en stadig mere kaotisk og kompleks verden

 

? Hvad er pensum for Master Class ? 

Vi tager afsæt i ”Vejen til fælles meningsskabelse – selvkompleksitet, udvikling og agilitet på jobbet” af Jennifer Garvey Berger, der netop er udkommet på dansk ( Bestil bogen) . Bogen er en af de bedste og mest praktiske på området, og er et resultat af Jennifers mangeårige arbejde som både forsker, underviser og praktisk ledelsesudvikler – b.la. i tæt samarbejde med Robert Kegan på Harvard.

 

? Hvem er underviserne i Master Class ? 

Hanne Lindblad og Pernille Bøge arbejder fokuseret med Adult Development feltet for at bygge klogere, kærligere og mere agile organisationer, hvor kultur er en top strategisk prioritet. Hanne står bag den danske oversættelse af ”Vejen til fælles meningsskabelse” og begge er vi cerfiticeret i Jennifer Garvey Bergers: "Growth Edge" forløb.

 

? Hvordan mødes vi ? 

Alle moduler foregår LIVE på den fleksible mødeplatform ZOOM. Alle moduler vil blive optaget, så du har mulighed for at se modulet efterfølgende, hvis du skulle være forhindret.

Vi opretter en privat SLACK kanal, hvor ZOOM optagelser, undervisningsmateriale og øvelser mellem moduler bliver lagt ud. På kanalen er der også mulighed for at vende tanker og ideer med andre Master Class deltagere.

 

? Datoer:
6 moduler på tirsdage mellem 8 – 10.
Datoer: 26.02 – 12.03 – 26.03 – 09.04 - 23.04 - 07.05

 

? Pris:
Intropris på 5.625,- DK.. excl. moms

 

? Indledende dialog inden tilmelding: 

Vi ønsker at sikre os, at dette forløb er det rigtige for dig. Vi tilbyder derfor at ringe dig op, hvis du er interesseret i at være med i forløbet, så du kan få svar på de eventuelle spørgsmål du måtte have for at kunne tage beslutningen.

Konktakt Hanne: 26 80 07 89

Kontakt Pernille: 40 58 42 16 eller pb@pernilleboge.dk

 

? Lidt mere om vores motivation: 

Dette er en invitation til en spændende opdagelsesrejse ind i menneskets menings-skabelse gennem et deep-dive ned i Harvard Professor Robert Kegan’s banebrydende Adult Development teori. En teori, der omhandler voksne menneskers udviklingsmæssige rejse gennem livet. En teori, som er blevet højaktuel fordi kompleksiteten på jobbet eksploderer og bringer mange af os på dybt vand.

Vores evne til at rumme og navigere i kompleksitet har nemlig altafgørende indflydelse på den meningsskabelse, vi har gang i hele døgnet rundt. Mennesket er så at sige en meningsskabende organisme: Den måde, vi skaber mening på, har en afgørende konsekvens for de konklusioner, som vi drager, og de handlinger vi igangsætter.

Adult Development teorien er en ny linse eller måske i virkeligheden et nyt NAVIGATIONSKORT. Kortet åbner for nye muligheder til en radikalt anderledes tilgang til din egen og andres udviklingskant i vores komplekse dagligdag – hvad enten vi taler individuelt, teams eller hele organisationer.