Forside / Lederteam rådgivning

Hvordan spiller I bedre sammen?

Jeg udvikler lederteams, som for alvor har mod på at rykke sig i fællesskab. Går i dybden, udfordrer med kant, peger på nye næste skridt og er udforskende overfor det, der sker i rummet. Derfor er hver eneste proces ny.

Jeg har samlet et par eksempler på, hvordan det kan foregå og hvad mine kunder siger om processerne. Læs - eller tag fat i mig, så vi kan vende JERES behov.

Jeg har som centerleder fire meget forskellige mellemledere, der refererer direkte til mig. Efter forløbet forstår jeg nu tydeligere og mere nuanceret, hvorfor mine 1-1 møder med dem er så forskellige - og hvorfor disse møder ikke blot kan følge min foretrukne skabelon.

Den viden kan jeg nu bruge til at "raffinere" møderne og få dem gjort mere produktive og interessante for alle parter. Derfor er det sundt, at investere timer i selskab med Pernille Bøge og hendes nærværende præsentation af JTI - og at få de aha-oplevelser, der giver et nyt og frisk syn på dig selv og dine kolleger og medarbejdere.

Dan Stefan Nielsen, centerleder

Jeg valgte Pernille Bøge til et supervisionsforløb med ledergruppen, fordi hun lynhurtigt lyttede sig ind til behov og løsninger uden at komme med præfabrikerede svar.

I selve supervisionen skaber Pernille et roligt og professionelt rum, som fører til en åben og tillidsfuld samtale - også om de svære spørgsmål. Med sit solide kendskab til civilsamfundet koblet med den nyeste ledelsesforskning og –praksis, møder vi både en forståelse for organisationens vilkår og en faglig skarphed udefra.

Andreas Gylling Æbelø, Direktør for Aidsfondet