Forside / Lederteam rådgivning

Hvad er lederteamets næste skridt?

Jeg udvikler lederteams, som har mod på at rykke sig i fællesskab. Jeg går i dybden, udfordrer med kant og peger på nye næste skridt. Resultatet er ifølge kunderne overraskende brugbart.

HVAD SIGER MINE KUNDER?

 

Lykke Sennels, Chef for Forskningsservice

"Jeg er altid tryg ved Pernilles meget nærværende og empatiske tilgang til samtalen. Hun har en fantastisk evne til at lytte og reflektere, for derefter at udfordre og støtte. Jeg kommer altid klogere og stærkere videre, når jeg har talt med Pernille."

 

Erik Junker, Skoledirektør

"Det er nærværet og nysgerrigheden, der får os til at flytte os i de individuelle samtaler, vi har med Pernille. Man bliver set, forstået og trukket hen til steder, hvor man ikke kan komme på egen hånd - og det gør noget ved os."

Alexandra, Kunstner

"Fra det første sekund jeg mødte Pernilles blik, følte jeg mig genkendt og set. Hun har en helt særlig karisma, der inviterer indenfor og gør tryg. Hun besidder den perfekte balance mellem at lytte og guide. Efter vores første samtale fløj jeg ud ad døren med fornyet tro og energi, og den dag i dag tager jeg visdommene frem,  når der er brug for det."

 

Karen Humle, Violinist

"Pernille mestrer den helt rigtige blanding af hjerte og viden. Hun kan lytte, give modspil og bruger sin stærke intuition kombineret med en stor erfaring. Kort sagt: Hun er menneske-musikalsk!

Tidligere CEO og Director of Operations, Lotte Ronan

”LBi har ad flere omgange brugt Pernille til at designe og facilitere workshops og seminarer for vores ledelsesgruppe... med fokus på at opnå fælles fodslag omkring retning og strategi...  processerne er koblet med profiltests i ledelsen med efterfølgende individuel coaching. Hver gang vi har arbejdet med Pernille, har vi oplevet, at hun har udfordret vores måde at tænke på, og tilført en dimension af empati og oprigtighed, samtidig med at hun har en stærk forretningsforståelse. Hun har dermed formået at åbne op for og sætte retning på vores dialog i ledelsesgruppen, og det har været af stor værdi for LBi.”

Dan Stefan Nielsen, centerleder

"Jeg har som centerleder fire meget forskellige mellemledere, der refererer direkte til mig. Efter forløbet med JTI forstår jeg nu tydeligere og mere nuanceret, hvorfor mine 1-1 møder med dem er så forskellige, og hvorfor disse møder ikke blot kan følge min foretrukne skabelon. Den viden kan jeg nu bruge til at "raffinere" møderne og få dem gjort mere produktive og interessante for alle parter. Derfor er det sundt, at investere et par timer i selskab med Pernille Bøge og hendes nærværende præsentation af JTI, og få de aha-oplevelser, der giver et nyt og frisk syn på dig selv og dine kolleger og medarbejdere."