Forside / Mentoring

MENTORING MED ÅBENT HJERTE, UDFORSKENDE SIND OG KLAR TALE.

Du er velkommen til at tage kontakt for at finde ud af, om jeg kunne være din fortrolige sparringspartner.

Det koster ingenting, men betyder alting.

Den eksistentielle

Løg halvt

En dyb samtale om eksistens og menneskelige udfordringer i arbejdslivet er velgørende! Sammen når vi frem til kernen af din problemstilling og menneskeklogt, nænsomt og direkte hjælper jeg dig videre med nye skridt.

Ofte er en enkelt konsultation nok, men mange kommer igen for at få et unikt refleksionsrum og opleve glæden ved at blive set - lag for lag. 

Den spritnye

Fractal black and white

En af de nyeste og mest virksomme tilgange i ledelsesrådgivning er en GROWTH EDGE PROFIL. I 3 sessioner med kortlægning, feedback og next step, stiller vi skarpt på mønstrene i din meningsskabelse.

  • Hvor er dine "pains" og dine muligheder for forvandling?
  • Hvordan du kan bryde gamle tankefængsler og etablere nye vaner?
  • Hvordan du kan vokse bevidst som voksen? 

 

 

Den oldgamle

stjerneparaply.redigeret

Har du behov for at vi går endnu et spadestik dybere, kan vi supplere det nye med det oldgamle: Astrologien. Ligesom som bl.a. Carl Jung gjorde det i sin rådgivning, inddrager jeg fødselshoroskopet i konsultationen.

Det giver indsigter på et mere sjæleligt plan, som du måske kommer til at bære med dig som en gave i dit liv. Sessionen kræver, at du har adgang til dine fødselsdata. Tjek mit site for erhvervsastrologi her: www.cosmicnodeastrology.com

 

Pernille har været en fantastisk co-pilot og mentor gennem nu mange år, hvor hun insisterende og kreativt har stillet de udviklende spørgsmål, og hjulpet mig med at stille skarpt på mine blinde vinkler og finde frem til essensen. Hun er modig, supergodt begavet, fagligt dybt forankret - og har verdens bedste grin!

Betina

Fra det første sekund jeg mødte Pernilles blik, følte jeg mig genkendt og set. Pernille har en helt særlig karisma, der inviterer indenfor og gør tryg. Hun besidder den perfekte balance mellem at lytte og guide.

Alexandra

Det er nærværet og den oprigtige nysgerrighed, der får os til at flytte os i de individuelle samtaler, vi har med Pernille. Man bliver set, forstået og trukket hen til steder, man ikke kan komme på egen hånd - og det gør noget ved os. 

Erik