Forside / Mentoring

MENTORING MED ÅBENT HJERTE, UDFORSKENDE SIND OG KLAR TALE.

Du er velkommen til at tage kontakt for at finde ud af, om jeg kunne være din fortrolige sparringspartner.

Det koster ingenting, men betyder alting.

Den illustrerede

Pernille

Sessionerne foregår på Frederiksberg / Storkøbenhavn

Dybe samtaler om eksistens og arbejdsliv kræver ydre ro, fælles fokus og indre opmærksomhed. Stikord og modeller giver erkendelser og fælles pejlemærker  undervejs - og gør det nemt for dig at huske alle detaljer, når du kommer hjem igen. 

Den virtuelle

Online coaching

Sessionerne foregår online / Zoom

Jeg havde forsvoret, at jeg skulle tilbyde MENTORING ONLINE - men det er jeg begyndt på! For det er forbløffende intenst og givende - og så er det nemt: Vi kan mødes uanset hvor i verden, du er - og vi sparer transporten! 

 

Den oldgamle

stjerneparaply.redigeret

Sessionerne foregår på Frederiksberg / eller online via Zoom

Min mentor er arkitekt, terapeut, astrolog - og livsklog. Jeg er begyndt at gøre som ham: Give dybdegående eksistentielle konsultationer til mennesker, der ved, at ikke alle værktøjer kan måles og vejes. Sessionerne varer 2 timer og kræver, at du har adgang til dine fødselsdata. 

Pernille har været en fantastisk co-pilot og mentor gennem nu mange år, hvor hun insisterende og kreativt har stillet de udviklende spørgsmål, og hjulpet mig med at stille skarpt på mine blinde vinkler og finde frem til essensen. Hun er modig, supergodt begavet, fagligt dybt forankret - og har verdens bedste grin!

Betina

Fra det første sekund jeg mødte Pernilles blik, følte jeg mig genkendt og set. Pernille har en helt særlig karisma, der inviterer indenfor og gør tryg. Hun besidder den perfekte balance mellem at lytte og guide. Efter vores første samtale fløj jeg ud af døren med fornyet tro og energi, og den dag i dag tager jeg visdommene frem, når der er brug for det.

Alexandra

Det er nærværet og den oprigtige nysgerrighed, der får os til at flytte os i de individuelle samtaler, vi har med Pernille. Man bliver set, forstået og trukket hen til steder, man ikke kan komme på egen hånd - og det gør noget ved os. 

Erik