Forside / Om Pernille

Min vision

Jeg hjælper nutidens ledere med at skabe fremtidens organisationer. Min mission er at hjælpe ledere med at:

  • få øget bevidsthed om deres bidrag til verden
  • finde ståsted, finde vej og træffe vise valg
  • skabe organisationer med liv og sjæl

Privat og professionelt er jeg optaget af strømningerne omkring fremtidens ledelse  båret frem af kræfter som Frederix Laloux, Robert Keagan og Jennifer Garvey Berger.

Sammen med tidligere administrerende direktør i Call Me, Hanne Lindblad , tilbyder jeg "developmental journeys" med afsæt i Kegans teorier.

Mine kunder og samarbejdspartnere kalder mig en garvet og menneskeklog konsulent, som udforsker, udfordrer og samskaber betydningsfulde løsninger. Min tilgang er dedikeret, udogmatisk, praksisnær, hjertelig og ambitiøs – altid med kærlig kant og evnen til at turde miste fodfæste.

 

Følg med på min blog hvor jeg deler og skriver indlæg om det, der rør mig indenfor ledelse, organisationsudvikling, læring, filosofi og spiritualitet.

Min baggrund

Jeg er associeret chefkonsulent i konsulenthuset UKON og under uddannelse i det globale Growth Edge, hvor vi arbejder med vertikal udvikling af ledere og meningsskabere. Fokus er at skabe organisationer med liv og sjæl.

Min erfaring:

Jeg har omfattende erfaring med at rådgive om, procesdesigne eller facilitere:

  • Samskabende organisatoriske forandrings- og strategiprocesser
  • Træning i forandringsledelse og facilitering
  • Aktørdrevne workshops og konferencer
  • Leder- og ledelsesudvikling
  • Facilitering af ledernetværk
  • Teamtræning og teamsupervision
  • Executive Mentoring & Growth Edge Coaching (studerende)

Og det mere formelle:

Min kandidatgrad fra RUC er suppleret et speciale i voksenpædagogik, uddannelsen til ID Mentor, ID Coach,  certificering til managementkonsulent (CMC) samt en håndfuld erhvervspsykologiske personprofiler: JTI, Teamkompasset, Garudas Profiler, ProPerson og Belbin.

Jeg har undervist i Kroatien, Kosovo, Mexico, New Zealand og Costa Rica.

HVAD SIGER MINE KUNDER?

HELLE MARIAGER, CENTERCHEF

“Pernille fanger hurtigt essensen i det, vi vil have fokus på, og det, der skal arbejdes med. Hun sikrer, at organisationen har flyttet sig, når hun har været der. Som facilitator er hun både involverende og konfronterende - altid med udvikling og progression for øje. Hun har "kant" og fokus på leverancerne! “

 
DIREKTIONEN, BALLERUP KOMMUNE

“Pernille er en meget dygtig facilitator og proceskonsulent. Hun formår at fastholde 250 lederes interesse og ildhu ved hjælp af først og fremmest hendes professionalisme, entusiasme og rolige udstråling. Pernille er topprofessionel og meget lydhør i forhold til de forventninger hendes samarbejdspartnere har. Hun bliver ved at jagte de helt rigtige løsninger indtil, de sidder lige i skabet.“leverancerne! “

 
 
JAN NIELSEN, FAKULTETSDIREKTØR
“Vi har gennem de seneste år arbejdet på at udvikle teamorganiseringen på det administrative område her på fakultetet.Det har været en meget givende proces, hvor både effektiviteten og kvaliteten har fået et stort løft. Pernille har som eksternt konsulent være en central bidragyder til den generelle proces for chefteamet, samtlige teamkoordinatorer og flere teams. Pernille udviser stor professionalisme og indlevelse i fakultetets særlige forhold, formår at sætte opgaven i en teoretisk ramme og samtidig omsætte den til vores virkelighed, så det giver mærkbare og varige forandringer i vores opgavevaretagelse.“
ERIK JUNKER, SKOLEDIREKTØR

“Pernille fanger hurtigt det væsentlige i processen - det vi roder med og står midt i - og gør det klart for os, hvad vi bør arbejde med. Hun folder tingene ud. Man bliver set, forstået og trukket hen til steder, hvor man ikke kan komme på egen hånd. Pernille har et stort nærvær og en oprigtig nysgerrighed, der holder os fast, ikke lader os slippe - og så gør hun tingene klare og målrettede."

CHRISTINA LADEHOFF, AFDELINGSLEDER

“Jeg har fået langt mere med mig, end jeg har fået på så mange andre lederuddannelser...trænigsforløbet går simpelthen langt dybere - og samtidig er det lige til at lade sig inspirere af i dagligdagen!“

."

BENNY BALSGAARD, KOMMUNALDIREKTØR

”Vi har med vores strategiske satsning på innovation og med inspirationen fra lederuddannelsen i Teori U udfordret vores mødestrukturer helt ind i direktionen. Vi er i gang med at udfordre hele den måde, vi tænker ledelse på.”