Forside / Rådgivning

Jeg tilbyder dig det, jeg selv vil have, når jeg søger sparring.

En rådgiver som:

  • ser mig som en ligeværdig samtalepartner
  • forstår min virkelighed, min forretning, mine vilkår
  • hviler på et fundament af erfaring, uddannelse og livsklogskab
  • lytter med eksistentiel dybde
  • bidrager med intelligente indspark - og en kant, som rykker mig

HVAD SIGER MINE KUNDER?

 

Lykke Sennels, Chef for Forskningsservice

"Jeg er altid tryg ved Pernilles meget nærværende og empatiske tilgang til samtalen. Hun har en fantastisk evne til at lytte og reflektere, for derefter at udfordre og støtte. Jeg kommer altid klogere og stærkere videre, når jeg har talt med Pernille."

 

Erik Junker, Skoledirektør

"Det er nærværet og nysgerrigheden, der får os til at flytte os i de individuelle samtaler, vi har med Pernille. Man bliver set, forstået og trukket hen til steder, hvor man ikke kan komme på egen hånd - og det gør noget ved os."

Alexandra, Kunstner

"Fra det første sekund jeg mødte Pernilles blik, følte jeg mig genkendt og set. Hun har en helt særlig karisma, der inviterer indenfor og gør tryg. Hun besidder den perfekte balance mellem at lytte og guide. Efter vores første samtale fløj jeg ud ad døren med fornyet tro og energi, og den dag i dag tager jeg visdommene frem,  når der er brug for det."

 

Karen Humle, Violinist

"Pernille mestrer den helt rigtige blanding af hjerte og viden. Hun kan lytte, give modspil og bruger sin stærke intuition kombineret med en stor erfaring. Kort sagt: Hun er menneske-musikalsk!