Forside / Udtalelser om lederteamudvikling

Udtalelser om lederteamudvikling

Kunderne anbefaler:

Erik Junker, skoledirektør “Pernille fanger hurtigt det væsentlige i processen – det vi roder med og står midt i – og gør det klart for os, hvad vi med større opmærksomhed bør arbejde med. Hun folder tingene ud. Hun kan som facilitator få tingene til at ske ved at skabe refleksion og klarhed hos os andre. Hun sætter vores problemfelter ind i et større perspektiv og en større begrebsverden…”

“Det er nærværet og nysgerrigheden får os til at flytte os i de individuelle samtaler, hvor Pernille fungerer som coach. Her er oplevelsen også, at man bliver set og forstået samt trukket hen til steder, man ikke kan komme på egen hånd – og som gør noget ved os.“

 

Dan Stefan Nielsen, centerlederJTI og forandringer: “Jeg har som centerleder fire meget forskellige mellemledere, der refererer direkte til mig. Efter forløbet med JTI forstår jeg nu tydeligere og mere nuanceret, hvorfor mine 1-1 møder med dem er så forskellige, og hvorfor disse møder ikke blot kan følge min foretrukne skabelon. Den viden kan jeg nu bruge til at ”raffinere” møderne og få dem gjort mere produktive og interessante for alle parter. Derfor er det sundt, at investere et par timer i selskab med Pernille Bøge og hendes nærværende præsentation af JTI, og få de aha-oplevelser der giver et nyt og friskt syn på dig selv og dine kolleger og medarbejdere.”

 

Lotte Ronan, tidligere CEO og Director of OperationsSkræddersyet forløb: Lederprofiler, team-performance og strategi: ”LBi har flere gange brugt Pernille til at designe og facilitere workshops og seminarer for vores ledelsesgruppe. Hun har hjulpet os med at designe agenda, form og output af seminarerne med fokus på at opnå fælles fodslag omkring retning og strategi for LBi, og processerne er koblet med profiltests i ledelsen med efterfølgende individuel coaching…”

“Hver gang vi har arbejdet med Pernille, har vi oplevet, at hun har udfordret vores måde at tænke på, og tilført en dimension af empati og oprigtighed, samtidig med at hun har en stærk forretningsforståelse. Hun har dermed formået at åbne op for og sætte retning på vores dialog i ledelsesgruppen, og det har været af stor værdi for LBi.”